Welkom op de website van BSR Gelderland.

Deze website is een initiatief van BSR Veluwezoom, de Body Stress Release praktijk van Liesbeth van Rappard in Arnhem.
Ik wil u op deze website graag informeren over Body Stress Release (BSR) en over de BSR praktijken in Gelderland.

BSR is een complementaire gezondheidstechniek die is ontwikkeld in Zuid Afrika. Sinds de eerste toepassing in 1982 heeft deze techniek wereldwijd al duizenden mensen van hun klachten afgeholpen. Doordat het een milde techniek is, is hij geschikt voor iedereen.

BSR is effectief bij uiteenlopende klachten zoals:

Ook bij concentratieproblemen, ADHD en huilbaby’s kan BSR uitkomst bieden.

BSR maakt gebruik van de informatie van het lichaam om spierspanning te lokaliseren. Door middel van drukimpulsen wordt het lichaam gestimuleerd om de vastgezette spierspanning los te laten. De BSR techniek stelt uw lichaam in staat zich te ontspannen en het zelfherstellend vermogen optimaal te benutten. Kortom: Beter door ontspanning.

Consult

Tijdens een consult neemt u, geheel gekleed plaats op een speciaal ontwikkelde behandelbank. Ook wanneer u moeite heeft met bewegen, veel pijn heeft of wat ouder bent, kunt u hier makkelijk op plaats nemen.

Sinds 2012 werk ik als BSR practitoner met deze techniek, eerst als partner in de BSR praktijk Arnhem en sinds 2013 in mijn eigen praktijk BSR Veluwezoom (BSR Arnhem is recent opgegaan in BSR Veluwezoom).

Ik verwelkom u natuurlijk graag in mijn praktijk maar wanneer Arnhem te ver bij u uit de buurt is dan zijn er nog 6 andere praktijken in Gelderland waar u terecht kunt:

Arnhem BSR Veluwezoom / Arnhem 06-13294228 www.bsrveluwezoom.nl
Apeldoorn Huis van Genezing 0555-410710 www.huisvangenezing.nl
Bredevoort BSR Euregio 0543-451024 www.bsr-euregio.nl
Eibergen BSR Eibergen 0545-475317 www.bsr-eibergen.nl
Ermelo BSR Ermelo 06-11152258 www.bodystressreleaseermelo.nl
Ulft BSR regio doetinchem 06-30120324 www.bsrregiodoetinchem.nl

 

Alle BSR practitioners zijn aangesloten bij de Nederlandse beroepsvereniging Body Stress Release Associatie Nederland (BSRAN). Voor uitgebreide algemene informatie kunt u terecht op de website www.bodystressrelease.nl

 

Fout: Contact formulier niet gevonden.


Klik hier voor een routebeschrijving 

[map w=”400″ h=”250″ z=”16″ marker=”yes” infowindow=”BSR Veluwezoom” infowindowdefault=”yes or no” maptype=”TERRAIN” hidecontrols=” false” address=”schelmseweg 93, arnhem”]