Welkom op de website van BSR Arnhem, Liesbeth van Rappard.

 

Sliesbeth-bsr-arnheminds 2012 werk ik als Body Stress Release (BSR) practitioner in Arnhem, eerst als partner in de praktijk BSR Arnhem en sinds december 2013 in mijn eigen praktijk, BSR Veluwezoom.

BSR is een unieke, complementaire gezondheidstechniek die wereldwijd al duizenden mensen van hun klachten heeft afgeholpen. Het is een milde techniek die de informatie van het lichaam gebruikt om spierspanning te lokaliseren en door middel van drukimpulsen te stimuleren om deze spanning los te laten.

Klachten als: rugpijn, hoofdpijn, hernia, duizeligheid, frozen shoulder, whiplashklachten, stijfheid, slapeloosheid en kramp kunnen veroorzaakt worden door vastgezette spierspanning. Maar ook voor een verstoorde maag-, darmwerking, overgangsklachten of migraine kan BSR uitkomst bieden. De BSR techniek stelt uw lichaam in staat zich te ontspannen en het zelfherstellend vermogen optimaal te benutten.

Kortom: Beter door ontspanning.

BSR Veluwezoom is gevestigd aan de Schelmseweg 93 in Arnhem-Noord (nog geen 2km vanaf de A12). Door deze gunstige ligging is de prakrijk goed bereikbaar voor iedereen in de regio’s Arnhem en Nijmegen en u kunt gratis parkeren voor de deur.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Dan kunt telefonisch contact met mij opnemen via telefoonnummer 06-13294228. Wanneer ik aan het werk ben, kan ik de telefoon niet opnemen maar u kunt mijn voicemail inspreken of een bericht achterlaten via het contactformulier. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met u op.

U bent van harte welkom in mijn praktijk!